Bane

Sejre til Milkowski, DBC og Aske Vorre i Aarhus

Fredag aften blev der kørt om to DM titler samt Jørgen Leths æresløb på Aarhus Cyklebane.

Historiens første DM holdsprint blev vundet af et hold fra DBC bestående af William Rimkratt-Milkowski, Tim Bendtsen, Rasmus Nejrup og Joachim Ritter. Ritter var på holdet i kvalifikationen, mens Nejrup var med i finalen. DBC-holdet besejrede et hold fra Aarhus bestående af Nils Lau Nyborg Broge, Jakob Frandsen og Rasmus Søgaard i finalen. Bronze til endnu et Aarhus-hold, der i bronzefinalen slog et DBC-hold.

Rimkratt-Milkowski vandt desuden DM i keirin – det første siden 1999. I finalen lavede Rasmus Nejrup et angreb med to omgange til mål, men blev passeret. Rasmus Søgaard nr. to og Tim Bendtsen nr. tre. Nejrup blev nr. fire og Joachim Ritter nr. fem.

Aske Vorre blev vinder af Jørgen Leth æreløb, der blev kørt om omnium over to afdelinger. Anders Fynbo vandt ellers det indledende udskilningsløb. Vorre blev noteret for samlet 36 point, Nicklas O. Pedersen blev nr. to med 29 point, Martin Mollerup nr. tre med 25 point. På de følgende pladser endte Nils Lau Nyborg Broge, Jakob Feandsen og Anders Fynbo.

Aftenens parløb blev aflyst grundet regn.