6-dagesløbBaneTopartikler

Danskere endte på podiet i anden udgave af Afrikas første 6-dagesløb

Søndag sluttede historiens andet 6-dagesløb i sydafrikanske Cape Town. Danskerne Anders Fynbo/Arne Birkemose endte på andenpladsen, kun slået af briterne Mikey Mottram/Stephen Bradbury. Danskerne trak sig sejrrigt ud af en tæt kamp om andenpladsen, der stod med Graeme Ockhuis/George Perins.

Inden søndagens finalejagt hentede Ockhuis/Perins en bonusomgang, da de lige præcis rundede 500 point. Danskerne imponerede dog med at vinde finalejagten suverænt ved at være eneste par, der tog en omgang på feltet, og kørte sig tilbage på løbets andenplads.

En flot placering af Fynbo/Birkemose, der over de seks dage vandt 500 meter på tid, vandt udskilningen på den fjerde afen og blev nr. to i alle parløbsjagterne undertagen den sidste, der altså blev vundet.

Paarl 6-dagesløbet 2018 i Cape Town var den anden udgave af det første 6-dagesløb nogensinde i Afrika.

Husk at den nye bog, 6-dagesløb kan købes via dette link.