Topartikler

PostNord Danmark Rundt 2017 slutter i Aarhus

Når sidste etape af den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt køres den 16. september, bliver det med mål i Europas kulturhovedstad 2017, Aarhus. Løbet skydes i gang fem dage tidligere fra Frederiksberg Rådhusplads.

Aarhus har 17 gange tidligere lagt asfalt til en etapeafslutning i Danmarks årligt største tilbagevendende sportsbegivenhed. Og nu sker det igen. Lørdag den 16. september køres 5. og sidste etape af PostNord Danmark Rundt 2017 med mål i Aarhus.

Dermed er 2017-udgaven af løbet vendt, så der køres fra øst mod vest.

“Vi har blandet kortene i 2017. Vi vender simpelthen PostNord Danmark Rundt og starter 1. etape fra Frederiksberg Rådhusplads og kører derefter vestpå. Den store finale på 5. etape bliver i kulturhovedstaden Aarhus med mål på Strandvejen ud for Tangkrogen. Vi arbejder desuden på at udvide rundstrækningen og gøre den lidt længere og også hårdere end tidligere set. Med det hårde terræn, der også findes ind mod Aarhus, er der lagt op til en rigtig hård finaleetape i 2017”, siger løbsdirektør Jesper Worre.

At finalen i 2017-udgaven af løbet køres i Aarhus betyder samtidigt, at Frederiksberg og Frederiksberg Rådhusplads bliver stedet, hvorfra løbet skydes i gang tirsdag den 12. september. PostNord Danmark Rundt 2017 køres over 5 etaper.

Løbet starter fra Frederiksberg Rådhusplads tirsdag den 12. september, og slutter med opløbet i smilets by Aarhus lørdag den 16. september. Umiddelbart før jul præsenteres hele PostNord Danmark Rundt-ruten 2017.

Husk at du for blot kr. 200,- kan købe bogen Historien om Post Danmark Rundt – De 25 første udgaver hos vores samarbejdspartner Bike N’Run her.