Internationalt landevej

Masser af profiler på startlisterne til torsdagens sæsonstart i Ballerup

Torsdag indledes banesæsonen hos DBC (Dansk Bicycle Club) og Ballerup Super Arena med blandt andet et spændende parløb og en generalprøve på EM i Derny pace. Og der er masser af profiler på startlisterne.

De danske baneryttere imponerede med hele to medaljer ved sommerens OL i Rio. Et par af medaljevinderne kan torsdag opleves i Ballerup Super Arena, når DBC arrangerer sæsonens første banestævne.

Torsdagens stævne indledes kl. 18:30 med netop generalprøven på EM Derny pace. Her deltager blandt andre europamesteren i disciplinen fra 2014, Jesper Mørkøv, men også OL-bronzevinderne i holdforfølgelse Casper Folsach og Casper Pedersen samt den tidligere U19 verdensmester i parløb Mathias Krigbaum og flere andre stærke ryttere. Løbet er ikke et direkte udtagelsesløb til EM, men et vigtigt pejlemærke inden de tre danske EM-deltagere udtages. Ud over EM generalprøven byder aftenens program på en lang række spændende løb for både A-klassen, men også for andre klasser.

Aftenens program afsluttes med et parløb over 100 omgange. Her kører Jesper Mørkøv sammen med hans nye faste makker Marc Hester. Begge ryttere har tidligere vundet det københavnske 6-dagesløb, og satser på et fast makkerskab i denne vintersæson. De to OL-ryttere Casper Folsach og Casper Pedersen kører sammen, men vil uden tvivl blive udfordret af andre stærke par som eksempelvis Simon Bigum/Matias Greve og Jakob Mørkøv/Frederik Schwartz.

Generelt er der super gode muligheder for at få en god cykeloplevelse torsdag aften i Ballerup Super Arena.

Hovedsponsor for Derny EM er ejendomsadministrationsselskabet Administrea. Husk at du kan købe EM-billetter til via Eventbilletter på www.bikeNrun.dk.