Internationalt landevej

Franske verdensstjerner træner i Ballerup

Endnu en gang har Ballerup Super Arena besøg af verdensstjerner. I maj var det det tyske banelandshold, der benyttede Arenaen som udgangspunkt for en træningslejr, som optakt til sommerens olympiske lege. I disse dage træner det franske banelandshold i Ballerup.

Blandt franskmændene der er på besøg i Danmark, kan nævnes de tre verdensmestre i holdsprint fra blandet 2015 i Paris, Michael D’Almeida, Grégory Bauge og Kevin Sireau. Specielt Bauge kender i øvrigt banen i Ballerup, da han i 2010 blev individuelt verdensmester netop her. Og i øvrigt vandt de tre sølv i holdsprint ved VM 2010. Grégory Bauge er i alt noteret for ni verdensmesterskaber. Så der er virkelig tale om verdensstjerner, der er på besøg i Ballerup.

Den store interesse for at benytte Ballerup Super Arena som udgangspunkt til OL skyldes, at banen er identisk med den, der skal køre på i Rio.

De franske ryttere træner blandt andet tirsdag til fredag eftermiddag fra kl. 15 til kl. 17:30. OL i Rio indledes den 5. august. Banedisciplinerne indledes den 11. august.